Reference

 

10 vymyšlených referencí pro vaše zahradnické služby:

Jana Nováková, Praha "Kemada Group kompletně přetvořila naši zanedbanou zahradu na nádherný prostor pro relaxaci. Jejich návrh perfektně kombinoval naše přání s praktickými řešeními. Jsme nadšeni výsledkem!"

Petr Svoboda, Brno "Už 3 roky využívám služeb Kemada Group pro údržbu své zahrady. Jejich profesionalita a spolehlivost je bezkonkurenční. Trávník nikdy nevypadal lépe!"

Martina Dvořáková, Plzeň "Automatický zavlažovací systém od Kemada Group mi ušetřil spoustu času a starostí. Instalace proběhla rychle a čistě, vše funguje perfektně."

Jiří Novotný, Ostrava "Kemada Group pro nás vytvořila krásnou japonskou zahradu. Jejich znalost rostlin a pozornost k detailům je obdivuhodná. Každý den si užíváme tento klidný kout."

Eva Procházková, Liberec "Doporučuji služby Kemada Group pro jakýkoliv zahradní projekt. Jejich tým je profesionální, kreativní a vždy ochotný vyhovět našim požadavkům."

Tomáš Král, České Budějovice "Díky Kemada Group máme nádherné zahradní jezírko s vodopádem. Jejich odbornost v oblasti vodních prvků je impozantní. Jezírko se stalo centrem naší zahrady."

Lucie Veselá, Olomouc "Oceňuji ekologický přístup Kemada Group. Pomohli nám vytvořit zahradu přátelskou k životnímu prostředí, plnou místních rostlin a prvků podporujících biodiverzitu."

Martin Horák, Hradec Králové "Kemada Group se postarala o kompletní revitalizaci naší firemní zahrady. Výsledek předčil naše očekávání a zaměstnanci si nový prostor velmi oblíbili."

Hana Marková, Karlovy Vary "Jsem velmi spokojená s pravidelnou údržbou od Kemada Group. Jejich tým je vždy dochvilný, pečlivý a ochotný řešit jakékoliv problémy."

Václav Kratochvíl, Zlín "Kemada Group nám pomohla s návrhem a realizací vyvýšených záhonů pro pěstování zeleniny. Jejich rady byly k nezaplacení a nyní si užíváme bohatou úrodu."